Meer informatie?
Bel 0229 - 232 624

Vriendendag Lisa & Lobke

Op 11 september 2011 was het zover, de Vrienden Dag van Lisa en Lobke deze vond plaats met als decor het t’Twiskerslot in Twisk en Party Top Entertainment was erbij. Het jaarlijks terugkerende evenement was dit jaar extra speciaal, vanwege de voorbereidingen naar de Olympische spelen 2012 in London.

Tijdens deze bijzondere dag presenteerde Lisa en Lobke vol trots het aantal sponsoren die zij tot nu toe hebben geworven op weg naar de spelen.

Het Entertainment voor deze dag werd onder andere verzorgd door PartyTop Entertainment. Wij verzorgde de geluidset voor de presentatie en DJ Edwin verzorgde op gepaste wijze de muziek. De kinderen konden zich ook goed vermaken op de springkussens maar ze konden ook eendjesvangen, suikerspinnen eten en natuurlijk op de foto met Lisa en Lobke. Samen met de vrienden kwamen een aantal bekende Nederlanders en topsporters in actie, zoals Henk Gemser die de nieuwe zeilboot onthulde. Deze werd gedoopt met de confetti shoot van PartyTop.

In één dag werd het evenement opgebouwd en aan het eind van de festiviteiten werd het complex gedemonteerd, dit alles binnen een paar uur.

image001

Eendjes  

Party Top Entertainment | 06 29451496 | 0229 232624 | info@partytop.nl | © Party Top Entertainment 1986 – 2024