Meer informatie?
Bel 0229 - 232 624

New Swingo Party

Vrijdag werd er eerst afgetrapt met een grootse Swingo.  Een aantal bezoekers hadden er vooraf wat “grensoverschrijdende gedachten” bij en hadden een extra partner meegenomen voor deze avond maar een Swingo is niets anders dan een Bingo met muziek waarbij de cijfers van de Bingokaart vervangen zijn, voor de titel van een liedje. Wanneer het liedje gedraaid wordt is het afkruisen geblazen en bij een volle kaart “SWINGO” roepen.

De feesttent stond, met 500 bezoekers, afgeladen vol met (soms wat over) enthousiaste deelnemers. Het werd uiteindelijk een knalfeest met veel prijzen, muziek, dansen en gezelligheid.

Feest DJ EdjeFeest Quick BoysSwingo

SwingoFeest DJ EdjeFeest Quick Boys met Feest DJ Edje

Muzikale BingoSwingo Party TopFeest DJ Edje

 

 

 

 

Lees verder

Silent Disco Feest met DJ

Het allerleukste is het als je een compleet Silent Disco feest via ons boekt!

Of het nu gaat om een klein feest in de tuin of in een grote tent op een festival, wij hebben een enorm scala aan DJ’s en acts die je bij ons kunt boeken voor een Silent Disco Party. Veel van onze performers hebben ervaring op festivals in binnen en buitenland, maar zijn ook niet te beroerd om een bruiloftsfeest of verjaardag tot grote hoogte te tillen.
Een gegarandeerd succes heb je als je de Silent Disco Party met meerdere kanalen inhuurd. Het publiek kan switchen tussen de DJ’s en acts, wat hilarische en soms zelfs ontroerende taferelen teweeg brengt.
 Voor meer informatie of vul meteen het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met je op om het evenement te bespreken.

Lees verder

Swingo

Bingo spelen met je oma in het bejaardentehuis? Dacht het niet! Swingo Discobingo met je vriendinnen in de kroeg zul je bedoelen! Terwijl je gezellig danst en een biertje of wijntje drinkt met je vrienden, streep je de hits die voorbijkomen weg op je bingokaart. Kaart vol? BINGO! Haast je dan naar de DJ voor leuke prijzen.
(meer…)

Lees verder

Deen tuinfair

In het prachtige hoorn werd dit jaar voor het eerst de Deen tuinfair georganiseerd. Op 29 april vond dit nieuwe evenement met succes plaats. De organisatie had gekozen voor de professionele geluidset met de nieuwste headset microfoon van party top entertainment. Deze headset microfoon zijn geheel in eigen beheer en in de verhuur de perfecte geluid kwaliteit voor evenementen als de deen tuinfair. (meer…)

Lees verder

Vriendendag Lisa & Lobke

Op 11 september 2011 was het zover, de Vrienden Dag van Lisa en Lobke deze vond plaats met als decor het t’Twiskerslot in Twisk en Party Top Entertainment was erbij. Het jaarlijks terugkerende evenement was dit jaar extra speciaal, vanwege de voorbereidingen naar de Olympische spelen 2012 in London.

(meer…)

Lees verder

Party Top Entertainment | 06 29451496 | 0229 232624 | info@partytop.nl | © Party Top Entertainment 1986 – 2024