Meer informatie?
Bel 0229 - 232 624

Swingo

Bingo spelen met je oma in het bejaardentehuis? Dacht het niet! Swingo Discobingo met je vriendinnen in de kroeg zul je bedoelen! Terwijl je gezellig danst en een biertje of wijntje drinkt met je vrienden, streep je de hits die voorbijkomen weg op je bingokaart. Kaart vol? BINGO! Haast je dan naar de DJ voor leuke prijzen.
(meer…)

Lees verder

Deen tuinfair

In het prachtige hoorn werd dit jaar voor het eerst de Deen tuinfair georganiseerd. Op 29 april vond dit nieuwe evenement met succes plaats. De organisatie had gekozen voor de professionele geluidset met de nieuwste headset microfoon van party top entertainment. Deze headset microfoon zijn geheel in eigen beheer en in de verhuur de perfecte geluid kwaliteit voor evenementen als de deen tuinfair. (meer…)

Lees verder

Vriendendag Lisa & Lobke

Op 11 september 2011 was het zover, de Vrienden Dag van Lisa en Lobke deze vond plaats met als decor het t’Twiskerslot in Twisk en Party Top Entertainment was erbij. Het jaarlijks terugkerende evenement was dit jaar extra speciaal, vanwege de voorbereidingen naar de Olympische spelen 2012 in London.

(meer…)

Lees verder

Party Top Entertainment | 06 29451496 | 0229 232624 | info@partytop.nl | © Party Top Entertainment 2014 | De Reclamestudio