Meer informatie?
Bel 0229 - 232 624

Swingo

Bingo spelen met je oma in het bejaardentehuis? Dacht het niet! Swingo Discobingo met je vriendinen in de kroeg zul je bedoelen! Terwijl je gezellig danst en een biertje of wijntje drinkt met je vrienden, streep je de hits die voorbijkomen weg op je bingokaart. Kaart vol? BINGO! Haast je dan naar de DJ voor leuke prijzen.

Swingo Discobingo is een concept van ParyTop Entertainment en gebaseerd op het aloude en bekende Bingospel. Het wordt in een kroeg, discotheek op een feest, bruiloft of bedrijfsevent gespeeld en hierbij staan niet de cijfers maar de liedjes op de bingokaart centraal. Doel van het spel: lekker dansen, lachen, de interactie onderling op gang brengen en veel lol hebben. En natuurlijk zo snel mogelijk een volle bingokaart scoren!
Swingo Discobingo wordt gespeeld met 10 tot 200 man. De duur van een spel is ongeveer een uur tot anderhalf uur, maar kan, in overleg, ook de hele avond gespeeld worden. Uiteraard kan Swingo Discobingo ook op maat samengesteld worden. Collega’s kunnen bijvoorbeeld van te voren hun top-10 insturen, die worden verwerkt op de kaart, of wat dacht je van een 90’s of Foute Party?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Swingo

Muzikale Bingo

Party Top Entertainment | 06 29451496 | 0229 232624 | info@partytop.nl | © Party Top Entertainment 1986 – 2024